Edytując zamówienie wyczyściły się wszystkie dane, jak je przywrócić?

W wyjątkowych przypadkach gdy wygaśnie sesja serwera edytowane zamówienie w sekcji danych klienta lub produktów zostaną wyczyszczone. Sesja serwera trwa ok. 25 min i musi w tym czasie nastąpić jakaś akcja w panelu, aby została automatycznie przedłużona.

Nic jednak nie jest skasowane, ponieważ wszystkie poprzednie dane zamówienia zachowały się w historii zdarzeń (są przedstawione na dole strony). Można je odtworzyć przenosząc do odpowiednich pól w edycji zamówienia.